Kategorie

Nasze hity

Kontakt

  • E-mail:kubkoland@felixcom.pl
  • Telefon609-960-760
    691-960-760
  • Godziny działania sklepucodziennie 9.00 - 17.00, w soboty 10.00 - 13.00

Informacje

Obsługujemy płatności.

  • PayU
  • Przelewy24
» Polityka prywatności

Polityka prywatności


OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH
 

Dane osobowe przekazywane nam przez Państwa są przetwarzane przez PHU Felixcom Krzysztof Feliksik z siedzibą w Bytomiu Plac Słoneczny 2/6.
 
Powierzone nam dane osobowe są wykorzystywane wyłącznie w celu:
  • realizacji zamówienia oraz
  • jeśli klient wyrazi na to zgodę, w celu przesłania informacji o nowych produktach, usługach oraz promocjach oferowanych przez sklep kubkoland.pl
  • Klient dokonujący płatności za zakupione towary za pośrednictwem PayU wyraża zgodę na przekazanie swoich danych osobowych niezbędnych do zrealizowania płatności firmie PayU S.A. z siedzibą w Poznaniu, jako administratorowi danych (60-324 Poznań, ul. Marcelińska 90).
 
Prawa dostępu do danych:
Każdy klient ma prawo dostępu do swoich danych oraz ich poprawiania - na stronach www.kubkoland.pl . Powierzone nam przez Państwa dane osobowe są przechowywane i zabezpieczone zgodnie z zasadami określonymi w obowiązujących przepisach prawa: 
  • Ustawa z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz. 926, z późn. zm.)
  • Ustawa z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z poźn. zm.) rozporządzeniu z dnia 29.0.04 r. Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne, służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz.1024).

Przejdź do strony głównej
Do działania sklepu konieczna jest włączona obsługa Javascript oraz Ciasteczek (cookies).